Mijn favorieten

Woning taxeren? Deze vragen komen veel bij ons voor.

Wanneer heb ik een gevalideerd (NWWI) taxatierapport nodig?

Nationale Hypotheekgarantie en vrijwel alle geldverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport bij een financieringsaanvraag. Onafhankelijke validatie-instituten, waaronder het NWWI, zijn opgericht om geldverstrekkers, intermediairs en consumenten op uniforme wijze inzicht te geven in de wijze waarop de waarde van woningen is vastgesteld. Dit biedt iedereen meer zekerheid en draagt bij aan het voorkomen van taxatiefraude en -fouten.

 

Zijn de taxateurs bekend met de plaatselijke omstandigheden van Kampen en IJsselmuiden?

Youri (onze taxateur) is bekend met de plaatselijke omstandigheden van Kampen en IJsselmuiden. Dat is ook vereist omdat geldverstrekkers eisen dat een taxatierapport wordt opgesteld door een taxateur die plaatselijk goed ingevoerd is en die binnen een bepaalde straal van hun vestigingsplaats mogen taxeren. Daarom taxeren wij alleen in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden.

 

Kosten taxatie huis Kampen en IJsselmuiden

Voordat we de taxatie van een huis in Kampen voor u uitvoeren geven we een heldere opgave van de kosten. Onze prijs is altijd inclusief btw, de validatiekosten van het NWWI en de kadasterkosten. Zo komt je niet voor verrassingen achteraf te staan.


Wist je overigens dat de taxatiekosten voor het verkrijgen van financiering bij aankoop fiscaal aftrekbaar zijn? Bij de prijs is ook inbegrepen dat we het taxatierapport compleet, snel en digitaal bij je aanleveren. Zo kunt u snel verder.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring