Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in IJsselmuiden 8271 LK

Het Meer, type Goudsbloem

8271 LK IJsselmuiden

Omschrijving

Wonen op zijn mooist…
Eigenlijk is er geen mooiere plek om te wonen dan in Het Meer. De ruime woningen en grotere kavels rond het Meerveld en de groene zomen kennen een landschappelijk karakter. Ze bieden zicht over water en groene weiden. Daarachter komen woningen in prachtige buurten, met die voor IJsselmuiden zo typisch dorpse uitstraling. De hofjes en kromme straten, de leuke geveltjes...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 215.000,- tot € 289.500,- Gebruiksoppervlakte 117 m² t/m 141 m² Inhoud 415 m³ t/m 503 m³ Perceeloppervlakte 120 m² t/m 286 m² Start Verkoop 18-07-2018 Aantal kavels 21 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wonen op zijn mooist…
Eigenlijk is er geen mooiere plek om te wonen dan in Het Meer. De ruime woningen en grotere kavels rond het Meerveld en de groene zomen kennen een landschappelijk karakter. Ze bieden zicht over water en groene weiden. Daarachter komen woningen in prachtige buurten, met die voor IJsselmuiden zo typisch dorpse uitstraling. De hofjes en kromme straten, de leuke geveltjes en speels geschakeerde huizen ogen vaak verrassend en zorgen steeds voor afwisseling. De wilgen, leilindes en de groen metalen hekken en hagen rond riante voortuinen zorgen juist voor harmonie en een knus karakter. Alles wat IJsselmuiden zo mooi maakt, vind je terug in Het Meer. In deze vriendelijk ogende dorpswijk langs de Trekvaart kan iedereen volop genieten van rust, gemoedelijkheid en van de groene en waterrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk met de kids op strooptocht gaan in de buurt, op zoek naar kleefkruid en kikkervisjes. Buurtbewoners groeten elkaar gewoon in het open Meerveld, het kloppend hart van de wijk waar straks de kinderen naar school gaan. Je boodschappen haal je even verderop in het dorpscentrum met zijn gevarieerde winkel- en voorzieningenaanbod. En in de avonduren? Dan wandel je ontspannen door de groene omgeving, langs het Ganzendiep of de IJssel, terwijl de zon zijn laatste stralen werpt over de oude Hanzestad Kampen.

Type Goudsbloem - Deze laatste fase rijwoningen omvat 10 hoekwoningen en 11 tussenwoningen.
Op de ruime kavels, met ideale tuinligging, bevinden zich onderstaande woonoppervlaktes:

Tussenwoningen 117 m² woonoppervlak
Hoekwoningen L 117 m² woonoppervlak
Hoekwoningen XL 125 m² woonoppervlak
Hoekwoningen XL beschikken over 141 m² woonoppervlak

De koopprijs is vanaf € 215.000,= V.O.N.

Globale planning:
Momenteel is de ontwikkelaar achter de schermen druk bezig om de plattegronden met bijbehorende details en constructies uit te tekenen. Daarnaast zijn we bezig met het opmaken van de koperskeuzelijst en het verkoopmateriaal.
Start verkoop staat gepland op woensdag 18 juli a.s. om 17.00 uur op de toekomstige locatie van type Goudsbloem, aan het Lijnpad in IJsselmuiden.
Bij een goed lopende verkoop, starten we aankomende winter nog met de bouw.

Verkoopproces:
Start verkoop staat gepland op woensdag 18 juli a.s. om 17.00 uur op de toekomstige locatie van type Goudsbloem, aan het Lijnpad in IJsselmuiden. Vanaf de start verkoop zal de projectinformatie beschikbaar zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van dit project, schrijf je dan in op de projectwebsite en volg het project op Facebook. Zie https://bemog-projecten.nl/wonen-in-het-meer/. De pagina kan je ook gemakkelijk vinden via de projectwebsite.

Ná de start verkoop zal een inschrijfperiode gaan lopen. Nadere informatie hierover volgt. Na de loting zal een gesprek met één van de makelaars van dit project plaatsvinden, waarna u bedenktijd heeft of u tot aankoop van de woning wenst over te gaan. Uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 215.000,- - € 289.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 117 m² t/m 141 m² Inhoud 415 m³ t/m 503 m³ Perceeloppervlakte 120 m² t/m 286 m² Start Verkoop 18-07-2018 Aantal kavels 21 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.