Mijn favorieten

Aankoop van uw woning in Kampen

Bij de verkoop van uw huidige woning twijfelt u er niet aan om een makelaar in de arm te nemen, maar waarom neemt u geen aankoopmakelaar in de arm bij de aankoop van een woning?
 

Het kopen van een woning is een spannende en ingrijpende gebeurtenis. Of het nu de eerste keer is of de tiende, het is een beslissing die u neemt voor een aantal jaren. Om nu juist die ene speciale woning, dat huis of appartement te vinden waar u dat bijzondere 'YES'-gevoel van krijgt, is het belangrijk om u goed voor te bereiden en uw eigen makelaar mee te nemen.
 

De rolverdeling is duidelijk. Wij kijken naar de staat van onderhoud en juridische details en u kijkt of het de woning is waar u zich 'thuis' kunt gaan voelen. Mocht dat laatste het geval zijn, dan laat u ons voor u onderhandelen over de aankoopsom van de woning. Als consument heeft u slechts inzicht in de vraagprijzen die in advertenties en op internet vermeld staan. Als makelaar hebben wij inzicht in de werkelijke verkoopprijzen waardoor wij in staat zijn u te adviseren over een passend bod.
 

Regelmatig wordt de makelaar overgeslagen bij de aankoop van een woning, terwijl door zijn bemiddeling en onderhandeling flinke bedragen kunnen worden bespaard. De besparing is bijna altijd groter dan de makelaarscourtage die u betaalt voor de diensten van de makelaar.
 

Naast de 'geld'-onderhandelingen adviseren wij u over de aanwezigheid van eventuele tanks in de grond, over mogelijke andere zaken die u moet onderzoeken en bijvoorbeeld over wel of niet over te nemen zaken. Vergist u zich niet: een koper heeft wettelijk gezien onderzoeksplicht! Dat betekent voor u als koper dat u er niet zonder meer vanuit mag gaan dat gebreken te verhalen zijn op de verkoper.
 

Het inschakelen van een aankoopmakelaar levert u een 'thuis', zekerheid en een scherpe aankoopprijs op. Kortom; reden genoeg om ons in te schakelen als uw aankoopmakelaar.