Mijn favorieten

Woning verkopen

U zoekt een makelaar, omdat u uw woning wilt verkopen? Dan moet u (letterlijk en figuurlijk) de sleutel uit handen geven. Wij vinden het belangrijk dat u dit met een goed gevoel én in vol vertrouwen kunt doen. Renes Makelaardij is gedreven de beste koper voor uw huis te vinden, die er met evenveel enthousiasme wil wonen als u dat heeft gedaan!

 

Renes Makelaardij; groot bereik, maar aandacht voor het kleine 

Ons netwerk is ontzettend groot. Hierdoor kunnen wij vaak snel een groot aantal woningzoekers bereiken. Dit doen we bijvoorbeeld via onze bestaande contacten, social media en onze website. Daarnaast presenteren wij uw huis tot in de puntjes en gaan we voor de beste prijs en voorwaarden voor uw woning.

 

Oriënteren

Als u overweegt uw huis te verkopen, is het verstandig om een aantal zaken nog eens goed te overdenken. Een woning goed verkopen is namelijk meer dan een foto op Funda zetten. Bij welk makelaar haalt u het beste verkoopresultaat en welke makelaar biedt u de beste verkooptools?

 

Verkoop begeleiding

Onze makelaar komt bij u langs om de woning op te nemen. Dit betekent dat hij samen met u alle aspecten van uw woning doorneemt. De woning wordt o.a. bekeken op eventuele gebreken en bouwtechnische aspecten. Maar ook worden er in samenspraak met u informatielijsten m.b.t. uw woning ingevuld. Deze lijsten zijn er om u in de toekomst te beschermen tegen de zogenaamde verborgen gebreken. Het onderzoek naar de privaatrechtelijke en publiekrechtelijke aspecten nemen wij voor u geheel uit handen.
 

Onze makelaar bepaalt onder andere op basis van deze gegevens de taxatiewaarde van uw woning. Bij het bepalen van de vraagprijs zullen we nauwkeurig te werk gaan. Natuurlijk moet u niet te weinig vragen, maar de prijs mag ook weer niet te hoog zijn. Wij proberen een reële vraagprijs vast te stellen. Ook dit gaat in samenspraak met u. Wij zullen met u de verschillende prijsstrategieën bespreken en daarbij uw huidige situatie zeker niet uit het oog verliezen. Als u besluit met ons kantoor verder te gaan, betekent dit voor ons dat u opdrachtgever wordt. Alle zaken omtrent de verkoop van de woning worden met u doorgenomen. Dit betekent overigens niet dat u dan alles al moet weten. Wij staan voor vragen altijd tot uw beschikking. Ons binnendienstteam helpt u graag verder.

 

Presentatie

Bij Renes Makelaardij zijn wij ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op Funda en onze eigen site, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele partij voor onze foto’s, plattegronden en woningvideo’s. Onder andere met deze tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen. Wat doet Renes Makelaardij dan precies voor mij?  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van ons voorop staan”.

 

Alles op een rij

Kortom: bij de verkoop van uw woning verrichten wij voor u de volgende activiteiten:

 • een oriënterend en informerend gesprek over de verkoopmogelijkheden van uw pand en opname van de woning;
 • de gratis waardebepaling van het pand
 • het geven van advies betreffende de vraagprijs en de opbrengst
 • het samen invullen van de informatielijst en lijst met roerende zaken, het opvragen van de kadastrale gegevens / kadastrale recherche;
 • het maken van een zeer representatieve presentatie
 • begeleiding potentiële kopers bij de bezichtiging van uw pand
 • duidelijkheid over de voortgang van prijsonderhandelingen: iedere bieding wordt met u besproken, waaronder de vaststelling van de definitieve verkoopprijs en de bijbehorende voorwaarden.
 • het opmaken van de koopovereenkomst.
 • het zorgen voor een goede overdracht van de gegevens aan de notaris
 • inspectie van de woning voor de officiële overdracht
 • de aanwezigheid bij de officiële overdracht bij de notaris