Mijn favorieten

Onze medewerkers

Renes Makelaardij

Youri Brouwer
Youri Brouwer
NVM Makelaar
Youri Brouwer is sinds 2004 werkzaam bij Renes Makelaardij en is gecertificeerd NVM Makelaar. Als geboren en getogen Kampenaar kent hij de stad op z’n duimpje. Door zijn uitstekende netwerk weet hij als geen ander partijen bij elkaar te brengen.
Indien u advies wil over de verkoop, aankoop of verhuur van een onroerende zaak start u met een vrijblijvend gesprek met Youri, waarbij hij voor u op heldere wijze uiteenzet welke aspecten bij dàt onroerend goed aan de orde zijn.
Naast de werkzaamheden bij Renes Makelaardij is Youri graag actief in de sportwereld, momenteel in de voetballerij en op de mountainbike of racefiets.
Miranda Hooisma
Miranda Hooisma
Assistent makelaar
Miranda Hooisma is geboren in Kampen, opgegroeid in IJsselmuiden maar alweer 24 jaar terug op haar geboortegrond. Sinds 2005 (met een uitstap van 4 jaar) is ze actief in de makelaardij. Vanaf 2017 is Miranda werkzaam als assistent makelaar bij Renes Makelaardij en is ze op dit moment bezig met de opleiding tot kandidaat makelaar. “De dagelijkse afwisseling in de makelaardij is wat dit werk zo leuk maakt”!
Brenda Beens-van den Berg
Brenda Beens-van den Berg
Commercieel medewerker
Brenda Beens is in juli 2015 overgekomen vanuit de verzekeringstak van het bedrijf. Wat begon als tijdelijke administratieve ondersteuning is uitgegroeid tot een leuke , afwisselende functie binnen de makelaardij.
Brenda is één van de eerste aanspreekpunten aan de telefoon & balie en is tevens verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden die op kantoor voorbij komen.
Het afwisselende werk en het gezellige team maakt dit voor haar tot een erg leuke baan en fijne plek om te werken! Naast haar werk binnen de makelaardij is zij tevens werkzaam als sportmasseur & verzorger bij een voetbalvereniging.
Jenneke Van Vliet
Jenneke Van Vliet
Commercieel medewerker
Jenneke van Vliet is sinds september 2017 werkzaam bij Renes Makelaardij. Ze heeft ervoor gekozen om een carrièreswitch te maken vanuit de arbeidsbemiddeling branche richting de makelaardij. Juist een onderdeel mogen uitmaken van een grote stap in het leven van mensen: "het kopen of verkopen van een woning" spreekt haar zo aan in dit vak.
Jenneke is op kantoor verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden die voorbij komen op een gemiddelde werkdag. Inmiddels heeft Jenneke de vastgoed introductiecursus succesvol afgerond. Naast haar werk geniet ze in haar vrije tijd enorm van haar gezin en van tijd doorbrengen met familie en vrienden.